Posiekaj orzeszki ziemne i upraż je na dobrze rozgrzanej patelni przez ok. 2-3 minuty na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając.
Przekrój bułki na pół i każdą część posmaruj masłem. Smaż bułki przez ok. 3 minuty na gorącej patelni grillowej, aż spody będą mocno zarumienione i chrupiące.
Jeśli wieprzowina była robiona dzień wcześniej, podgrzej ją w garnku na małym ogniu, aż zrobi się gorąca. Z kolei spody zgrillowanych bułek smarujemy majonezem i kładziemy na nich słuszną porcję soczystego mięsa.
Na wierzch każdej kanapki nałóż ok. 1 łyżkę chutneyu z mango, po czym dodaj ogórek, cebulę, kiełki fasoli, posiekaną kolendrę, uprażone orzechy i odrobinę sosu sriracha.
Posmaruj majonezem górę bułki i zamknij kanapki.