Roztop masło w rondelku.
Wymieszaj masło z pozostałymi składnikami sosu.
Wymieszaj dressing ranch z 2 łyżkami sosu buffalo.
Nagrzej piekarnik do 175 stopni (termoobieg) i przygotuj blachę, którą wyłożysz papierem do pieczenia.
Wymieszaj w misce mąkę z solą, proszkiem do pieczenia i parmezanem.
W osobnej misce ucieraj masło z cukrem przez 3 minuty, aż będą puszyste.
Dodaj jajka i miksuj do połączenia się składników.
Dodaj sypkie składniki i połącz razem z masłem, cukrem i jajkiem.
Wsyp 80g cheetosów i dokładnie połącz je z resztą składników.
Uformuj z masy nieco spłaszczone kulki (1 łyżka masy na 1 kulkę). Obtocz je w pozostałych cheetosach i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia w odległości ok. 4-5 cm od siebie.
Piecz przez ok. 13-15 minut.