-
Wsyp mąkę kukurydzianą do miski.
-
Dodaj wołowinę.
-
Wymieszaj mięso z mąką, aby dokładnie się nią pokryło.
-
Rozgrzej porządnie olej w woku na dużym ogniu.
-
Dodaj mięso i smaż je przez ok. 2 minuty, mieszając aby mięso obsmażyło się z każdej strony.
-
Przenieś wołowinę na ręcznik papierowy i odsącz z nadmiaru tłuszczu.
-
Wylej olej z woka.
-
Dodaj z powrotem mięso i wlej sos.
-
Gotuj ok. 2 minuty na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż sos zgęstnieje i pokryje wołowinę, tworząc na niej glazurę.
-
Zdejmij wok z ognia, dodaj dymkę i wymieszaj ją z mięsem.
-
Wsyp ryż do miseczek, nałóż wołowinę i posyp ją sezamem.