Utrzyj masło mikserem, aż będzie puszyste (ok. 2-3 minuty).
Dodaj serek śmietankowy imiksuj do połączenia się składników.
Dodaj masło orzechowe i wmiksuj je do reszty.
Dodaj ekstrakt waniliowy wraz ze śmietaną. Ubijaj, aż składniki się połączą.
Wsyp część cukru pudru i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Następnie dodaj pozostały cukier i miksuj ponownie, aż masa będzie jednolita.
Nagrzej piekarnik do 175 stopni.
Wyjmij formę do babeczek i wysmaruj ją delikatnie tłuszczem.
Wymieszaj wszystkie suche składniki w misce.
W osobnym naczyniu miksuj maślankę z cukrem, jajkiem, masłem i ekstraktem waniliowym do połączenia się składników.
Dodaj mieszankę do miski z suchymi składnikami i miksuj całość do powstania jednolitej i gładkiej masy.
Wypełnij masą przygotowaną wcześniej formę na babeczki
Piecz ok. 10 minut, aż patyczek włożony w ciasto wyjdzie z nich całkowicie czysty.
Studź babeczki przez następne 10 minut. Wyjmij je z formy i ozdabiaj kremem orzechowym. Na koniec udekoruj pokrojonymi Snickersami.