HomeCategoryStoner żarcie - Strona 5 z 14 - Stonerchef

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/11/pizza-parma-po-upieczeniu.jpg

Czegokolwiek byśmy nie robili z pizzą, to jej bardziej klasyczne odsłony zawsze stanowią dla nas bezpieczną przystań. Wobec tego, podczas odwiedzin rodziny w Radomiu, zapowiedzieliśmy, że oto jednego dnia robimy dzień pizzy. Trójkąt po trójkąciku, aż do odcięcia. I tak oto, korzystając z dużo lepszych warunków do wypiekania włoskich placków, na stół zawitała – zaraz...

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/11/sniadaniowy-mac-and-cheese.jpg

Jako orędownicy tłuszczu i produktów pochodzenia zwierzęcego, mamy swój śniadaniowy rytuał, w którym królują sery, jajka, bekon i jakieś pożywne węglowodany, coby wykorzystać wyższy poziom kortyzolu z rana. Mniej wprawnych stonerów nasz śniadaniowy mac and cheese może przyprawić o zawrót głowy, ale jak tylko żółtko popłynie po serowym makaronie polanym sosem BBQ, zdacie sobie sprawę,...

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/10/dewastator.jpg

Dzisiaj pokażemy, jak jednym dodatkiem sprawić, że klasyczna kompozycja znana w świecie gastrożerców jako Burger BBQ przeistoczy się w panierowanego Hulka wystawionego na promieniowanie M-1M-0L-377E. Co nami powodowało? Dlaczego jeszcze nie siedzimy w pokoju bez klamek? Jak to wszystko zjeść? Za chwilę wszystko wyjaśnimy. Śledzimy na Fejsie kilka stron, które aż kipią od rozpustnych inspiracji....

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/10/pizzadilla-z-ciagnacym-sie-serem.jpg

Quesadilla – jedno z najprostszych rozwiązań na szybkie pokonanie Pacmana. Potrawa, która wymaga jedynie nałożenia półproduktów na placek tortilla, złożenia ich w pół i zachowania przytomności, żeby nie spalić ich na patelni. Nasza quesadilla przeszła mutację – taką niewinną, co prawda, ale jakże czarującą i grzeszną. Stonersi, zróbcie chałwas dla Pizzadilli! Jak już możecie się...

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/10/zblizenie-na-zupe-z-masla-orzechowego.jpg

Tej nocy Grażyna miała bardzo mgliste wizje – w każdym razie nie można tego było nazwać snem. Czuła, że przeciąga się w czasoprzestrzeni i w jednym miejscu widzi, jak w garnku gotuje się zupa z masła orzechowego, a nad przezroczystym sufitem latają rozmaite sondy i krążowniki. Zdawało jej się, że gdzieś w pomieszczeniu obok Gordon...

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/09/hot-dog-z-mac-and-cheetos-i-posypka.jpg

Dostęp do dobrej kiełbasy pozwala nam z czystym sumieniem zajadać się hot dogami i oblizywać palce z sosu serowego, a dodatkowo przygotowania do wyjazdu na Blog Forum w Gdańsku wymagały w zeszły czwartek zrobienia czegoś prostego, co da się zrobić w 30-40 minut i czym można celebrować jedzenie nawet wtedy, gdy ścigamy się z czasem....

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/09/zblizenie-na-chleb-z-kurczakiem-w-sosie-ranch-buffalo.jpg

Dziś jest ten dzień, kiedy możemy się wreszcie podzielić z Wami na blogu przepisem, który mieliśmy przyjemność stworzyć do CKM-u, czyli chleb z kurczakiem w sosie ranch-buffalo, z ostrymi dodatkami, kruszonką z miąższu chlebowego i płachtą stopionego cheddara. Czasopismo Każdego Mężczyzny… No właśnie, wyobraźcie sobie nasze zdumienie, kiedy zobaczyliśmy maila zaadresowanego od CKM z propozycją...

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/09/zdjecie-profilowe-kanapki-ze-stripsami-i-dzemem-habanero.jpg

Kiedy nadchodzi jesień, zmieniamy się w kobiety w ciąży. Z jednej strony mamy ochotę na soczyste mięso, a z drugiej nachodzi nas pragnienie na wyjście do lasu i zeżarcie słoika dżemu, po czym marzymy o kąpieli w serze. No i te kanapki ze stripsami to taki manifest naszego aktualnego stanu psychofizycznego. Wychodzimy z takiego niepopularnego...

https://www.stonerchef.pl/wp-content/uploads/2017/08/burger-z-kozim-serem.jpg

Każda szansa na wyrwanie się na kilka dni ze spoconej stolicy jest na wagę złota, dlatego przez ostatni weekend zaszyliśmy się w swoistej sielankowej pustelni na Mazurach i tyle nas widziano. Niektórych rzeczy jednak nie da się obejść, więc doszło na tym wyjeździe do spłodzenia czterech mięsistych burgerów z kozim serem z dodatkiem bekonu, cukrowej cebuli...

Copyright Stonerchef (2019)
Wszelkie materiały na stronie chronione są prawami autorskimi — zabrania się ich kopiowania.
Dział Weedukacja ma charakter informacyjny. Treści na stronie mogą zawierać linki afiljacyjne.

Zdjęcia z sesji: PiKwadrat Studio